Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8482
Назва: Загальне мовознавство : методичні рекомендації до практичних робіт для студентів-філологів напряму підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (англійська)
Автори: Гонца, Ірина Семенівна
Ключові слова: Мовознавство
структура мови
мовний знак
свідомість
мислення
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Загальне мовознавство : методичні рекомендації до практичних робіт для студентів-філологів напряму підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (англійська) / уклад. І. С. Гонца. – Умань : “Візаві”, 2017. – 87 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра філології, а також вимог кредитно-модульної організації навчального процесу. Подано відомості про структуру курсу “Загального мовознавства”, теми та питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної, індивідуальної й модульної контрольної робіт, відомості про методи й засоби діагностики успішності навчання, список джерел. Усе це сприятиме оптимізації навчальної діяльності студентів, допоможе виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для лінгвістичної підготовки. Для студентів напряму підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (англійська) освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8482
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод реком. практ. ЗМ.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.