Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8492
Назва: Українська мова за професійним спрямуванням
Автори: Хлистун, Ірина Валентинівна
Ключові слова: українська мова за професійним спрямуванням
текст
документ
мовна норма
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Хлистун І.В. Українська мова за професійним спрямуванням : навч. Посібник / І.В. Хлистун. – Умань: Візаві, 2017. – 187 с.
Серія/номер: УДК 821.161.2’27(075.8); ББК 81.2Укр–9я73;
Короткий огляд (реферат): Матеріал посібника може бути використаний як для лекційних занять, так і для практичних. Навчальні завдання охоплюють найважливіші проблеми програми курсу, особливу увагу приділено виробленню навичок грамотного складання документів, культурі ділового спілкування. Завдання спрямовані на тісний зв’язок з професійною підготовкою студентів до роботи за обраним фахом, реалізацію принципу комплексності у застосуванні набутих знань, умінь та навичок. Посібник може бути широко використаний викладачами студентами, працівниками коледжів та вищих навчальних закладів, усіма, хто цікавиться питаннями усної і писемної мови професійного спрямування, культурою мови взагалі, усіма, хто любить і шанує українську мову.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8492
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
umps.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.