Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8517
Назва: ТРИКОМПОНЕНТНІ ТЕРМІНИ-СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Автори: Задояна, Лариса Миколаївна
Ключові слова: трикомпонентні
словосполучення
Дата публікації: 17-вер-2017
Видавництво: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Бібліографічний опис: Задояна Л. М. Трикомпонентні терміни-словосполучення в українській термінології цукрового виробництва / Л. М. Задояна // Українське мовознавство : міжвідомчий науковий збірник. – Випуск 47/2 [відповідальний за випуск О. М. Строкаль]. – Харків, ФОП Іванченко І. С., 2017. – С. 112-118
Серія/номер: УДК;81.161.2'373.46
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено лінгвістичному опису української термінології цукрового виробництва в аспекті термінотворення. Метою дослідження є лінгвістичний аналіз термінів-словосполучень цукрового виробництва за кількістю компонентів. Розглядаються моделі трикомпонентних термінів-словосполучень. З’ясовано, що трикомпонентні словосполуки становлять численну групу термінології цукрового виробництва, а також являються важливою її складовою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8517
ISSN: 0320-3077
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trykomponentni_tssp.pdf538,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.