Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8526
Назва: Архівні джерела з питань управління вищими навчальними закладами на українських землях в імперську добу в 1802-1917 рр.
Автори: Кірдан, Олена Леонідівна
Ключові слова: вищий навчальний заклад, система управління, імперська доба, архівні джерела, історія освіти.
Дата публікації: гру-2017
Бібліографічний опис: Кірдан О.Архівні джерела з питань управління вищими навчальними закладами на українських землях в імперську добу в 1802-1917 рр. / Олена Кірдан // Історико-педагогічний альманах. – 2017. – Вип. 2. – С. 50–58.
Короткий огляд (реферат): У статті представлений огляд архівних джерел дослідження системи управління вищими навчальними закладами на українських землях, що входили до складу Російської імперії у ХІХ – на початку ХХ століття. Поданий перелік невідомих та маловідомих архівних документів сприятиме розвитку нового напряму міждисциплінарного наукового знання – університетознавства, допоможе дослідникам історії освіти схарактеризувати конструктивний та деструктивний досвід функціонування системи управління, розширити уявлення про теорію та практику управління вищими навчальними закладами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8526
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123835-263823-1-SM.pdf201,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.