Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
Title: | ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна Гвоздецька, Юлія Василівна |
Keywords: | педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
Issue Date: | 20-Feb-2018 |
Abstract: | У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528 |
ISSN: | 2708-5341 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gvozdecka_Filimonova.pdf | 576,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.