Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2018-02-25T11:38:28Z-
dc.date.available2018-02-25T11:38:28Z-
dc.date.issued2018-02-25-
dc.identifier.isbn001.89(477+479.24)(08):005.745-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534-
dc.description.abstractу тезах обгрунтовано основні складові професійної компетентності майбутнього викладача з основ технологійхарчових виробництвuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk
dc.titleСТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezu Gvozdetskaja Y.pdf135,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.