Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-25T11:38:28Z | - |
dc.date.available | 2018-02-25T11:38:28Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-25 | - |
dc.identifier.isbn | 001.89(477+479.24)(08):005.745 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8534 | - |
dc.description.abstract | у тезах обгрунтовано основні складові професійної компетентності майбутнього викладача з основ технологійхарчових виробництв | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | професійна компетентність | uk |
dc.title | СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezu Gvozdetskaja Y.pdf | 135,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.