Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8615
Назва: Принципи ефективного механізму фінансування вищої освіти
Автори: Ящук, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: вища освіта
фінансування вищої освіти
механізм фінансування вищої освіти
заклади вищої освіти
витрати на вищу освіту
принципи ефективного фінансування вищої освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: ГО "СІЕУ"
Бібліографічний опис: Ящук Т.А. Принципи ефективного механізму фінансування вищої освіти / Т. А. Ящук // Сучасні тенденції в економіці та управлінні : збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 17 березня 2018 року / Східноукраїнський інститут економіки та управління. – Запоріжжя : ГО «СІЕУ», 2018. – С. 40 – 43.
Серія/номер: УДК 338.2(063);
Короткий огляд (реферат): Вища освіта має високий статус, його зростаюча роль у вирішенні соціально-економічних, науково-технологічних, соціально-культурних і духовно-моральних проблем полягає в збереженні національних особливостей і традицій, а також в прогресуючому впливі на розвиток продуктивних сил суспільства.Фінансовий механізм вузів побудований на багатоканальної системи фінансування. У цих умовах важливе значення має не тільки достатність фінансових ресурсів, а й оптимальне поєднання різних джерел фінансування, їх вплив як на розвиток вузу, так і на якість підготовки фахівців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8615
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ящук _Т.А._Тези.pdf572,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.