Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Title: Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка
Issue Date: 8-May-2018
Series/Report no.: УДК 378.03;
Abstract: У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
ISSN: 2311-5491
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Філімонова.pdf172,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.