Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Title: | Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Keywords: | педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
Issue Date: | 8-May-2018 |
Series/Report no.: | УДК 378.03; |
Abstract: | У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678 |
ISSN: | 2311-5491 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Філімонова.pdf | 172,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.