Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8698
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КАНАЛІВ РОЗПОДІЛУ ПИВОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Гарматюк, Олена Валентинівна
Ключові слова: пивоварна галузь
Дата публікації: 2018
Видавництво: SHEFFIELD, S YORKSHIRE, ENGLAND, S1 4LR
Бібліографічний опис: Гарматюк О. В. Особливості формування каналів розподілу пивоварної продукції / О. В. Гарматюк // Materials of the XIII International scientific and practical Conference Science without borders - 2018 , March 30-April 7 , 2018 Economic science. : Sheffield. Science and education SHEFFIELD, S YORKSHIRE, ENGLAND. - С. 28-33.
Короткий огляд (реферат): Пивоварна галузь є великою частиною переробної промисловості України. Від неї отримують користь як виробники (прибутки), так і споживачі (смачні напої), так і держава (податки).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8698
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
garmatiuk 18.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.