Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715
Title: Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases.
Other Titles: Готельне та ресторанне обслуговування. Словник термінів
Authors: Щербань, Ірина Юріївна
Бондар, Галина Олександрівна
Keywords: готельний та ресторанний бізнес
система професійної (фахової) освіти
організація та практика зовнішньоекономічної діяльності
Issue Date: 2018
Publisher: Умань: АЛМІ, 2018.
Citation: Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2018. – 103 с.
Series/Report no.: УДК 811.111(075.8);
Abstract: Навчальний посібник «Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases» є додатком до НМКД «Іноземна мова (англійська)», містить слова та словосполучення, які найчастіше застосовуються у готельному та ресторанному бізнесі, має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі. Призначений для студентів і викладачів системи професійної (фахової) освіти, працівників готелів, ресторанів, туристичних фірм, а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases.PDF734,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.