Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8736
Назва: МЕДІАЦІЯ ЯК МЕХАНІЗМ ВИРІШЕННЯ КОНФЛІКТНИХ СИТУАЦІЙ
Автори: Побережець, Наталія Борисівна
Ключові слова: врегулювання конфліктів
медіація
Дата публікації: 18-кві-2018
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Бібліографічний опис: Побережець, Н. Б. Медіація як механізм вирішення конфліктних ситуацій / Н. Б. Побережець // Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19 квітня 2018 р., м. Умань / за ред. д.е.н., проф. О.Г. Чирви. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – С. 108-110.
Короткий огляд (реферат): Виникнення конфлікту можливе за будь-яких умов, та коли його учасниками стають дві і більше особи. Причини конфлікту можуть варіюватися від філософських відмінностей до дисбалансів у владі. Некеровані конфлікти в організації сприяють зменшенню і, навіть, втраті продуктивності. Для малих підприємств, де успіх часто залежить від згуртованості колективу, втрата довіри та продуктивності може сигналізувати про загибель бізнесу. Тому ефективне та вчасне врегулювання конфлікту є однією із головних задач у роботі менеджера чи керівника організації.У світовій практиці однією із самих поширених форм вирішення конфліктних ситуацій є медіація. Процес медіації гарантує прийняття обома сторонами результатів, які б задовольняли всі інтереси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8736
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mediatsiia_iak_mekhanizm_vyrishennia_konfliktnyh_sytuatsii.pdf361,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.