Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8866
Назва: НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНИЙ ТАБІР ДЛЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ "ДІЯ" (І - VIII зміни)
Автори: Безлюдний, Олександр Іванович
Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: Національно-патріотичне виховання
Національно-патріотичний табір
студенство
молодь
табір "Дія"
освіта
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр "Візаві"
Бібліографічний опис: Національно-патріотичний табір для студентської молоді "Дія" (І - VIII зміни): навч. посіб. \ [уклад. О.І. Безлюдний, О.О. Кравченко]. - Умань, 2018. - 220 с.
Серія/номер: УДК;379.81/075.8
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику висвітлено діяльність Національно-патріотичного табору для студентської молоді «Дія» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини як інноваційної форми виховання студентської молоді в умовах закладу вищої освіти. Зокрема, міститься матеріал методичного характеру з проведення восьми тематичних змін: І та ІІ зміни «Я – Українець і я цим пишаюсь!», ІІІ зміна «Я – студент, я – патріот!», ІV зміна «5 ідей для моєї України», V зміна «Молодь діє – держава процвітає», VI зміна «Подорожуємо без бар’єрів», VII і VIIІ зміни «Ми студенти УДПУ – вивчаємо, знаємо і творимо історію України?!». Водночас зміст посібника включає: розділ з переліком нормативно-правової бази з питань національно-патріотичного виховання; основні положення Національної доповіді про стан і перспективи розвитку освіти в Україні за 2016 р.; перелік громадських організацій національно-патріотичного спрямування; фотоматеріали; додатки, які містять анкети для закладів повної загальної середньої освіти та для закладів вищої освіти; рекомендовану літературу; перелік сайтів. Для студентів і викладачів, педагогічних працівників і громадських активістів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8866
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Табір ДІЯ_Безлюдний О_І., Кравченко_О_О.pdf7,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.