Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8904
Назва: ХАТХА-ЙОГА ЯК ЗАСІБ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОРУШЕНЬ ПОСТАВИ МОЛОДШОГО ШКОЛЯРА
Автори: Осадченко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: хатха-йога
постава
молодший школяр
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Фізична культура дітей, підлітків, молодіта дорослого населення в сучасному світі : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної Інтеренет-конференції, (Умань, 15 березня 2018 р.) / ред. кол.: Сокирська В.В. (гол. ред.) та інші. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 237 с.
Короткий огляд (реферат): Йога в індійській культурі, в широкому сенсі означає сукупність різних духовних, психічних і фізичних практик, націлених на управління психічними і фізіологічними функціями організму з метою досягнення індивідуумом піднесеного духовного і психічного стану. Йога в перекладі з санскриту означає «єднання, гармонія», і як одна з найдавніших систем самовдосконалення людини включає в себе спосіб життя, основи харчування, вірування і психофізичні техніки, направлення на розвиток людини. Основними напрямками йоги є раджа-йога, карма-йога, Джнан-йога, бхакті-йога, і хатха-йога. Кожен напрямок йоги являє собою свій шлях розвитку і самовдосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8904
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osadchenko_TMFV.pdf219,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.