Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9007
Назва: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ
Автори: Мельничук, Юлія Миколаївна
Ключові слова: страхування
страхування життя
страховий ринок
страхова компанія
страхові послуги
страховий платіж
страхувальник
страховик
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Мельничук Ю.М. Теорія і практика страхування життя в Україні: Монографія / Юлія Миколаївна Мельничук. – Умань: ВПЦ «Візаві», – 2018. – 157 с.
Серія/номер: УДК [368.9+369] ББК 65.271;
Короткий огляд (реферат): У монографії розглядаються теоретичні та практичні питання страхування життя в Україні. Розкрито суть страхування в цілому та страхування життя як його підвиду. Проаналізовано законодавчу базу діяльності страхування життя. У роботі запропоновано власні тлумачення понять «страхування» та «страхування життя». Згруповано та розширено систему показників для аналізу діяльності страхових компаній з страхування життя. Здійснено прогнозування ймовірності настання банкрутства страхової компанії, збільшення розміру статутного капіталу. Запропоновано критерії для вибору інвестиційного проекту. Розроблено інвестиційний проект щодо інвестування тимчасово вільних коштів страховика в банківський депозит. Здійснено збалансування інтересів страховика і страхувальника щодо вартості страхової програми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9007
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Для Репозит.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.