Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9058
Назва: Фінансова політика та її роль у формуванні доходів місцевих бюджетів
Автори: Вінницька, Оксана Анатоліївна
Бержанір, Інна Анатоліївна
Ключові слова: місцеві бюджети; доходи місцевих бюджетів; власні доходи; закріплені доходи; трансферти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Науковий журнал «Економічні горизонти»
Бібліографічний опис: Вінницька О. А. Фінансова політика та її роль у формуванні доходів місцевих бюджетів / О. А. Вінницька, І. А. Бержанір, // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2018. – № 2(5). – C. 51-58.
Серія/номер: УДК 336:[336.14:352;
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні підходи до формування доходів місцевих бюджетів, що набуває особливої актуальності на шляху євроінтеграції України, оскільки без фінансової самостійності місцевих бюджетів з її численними складниками й урахування податкового потенціалу кожної території побудова й розвиток ефективної національної економіки неможливі. Економічний і соціальний розвиток будь-якої країни багато в чому залежить від розвитку її територій. Це, в свою чергу, вимагає належної фінансової політики, яка реалізується через формування місцевих бюджетів. Дедалі більшого значення набувають місцеві бюджети у здійсненні соціально-економічного регулювання, що є вирішальним фактором для їх подальшого розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9058
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
140675-301196-1-SM.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.