Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9172
Назва: Співпраці України з Європейським Союзом на рівні першої тематичної платформи «Демократія, належне управління та стабільність»
Автори: Скрипник, Олена Миколаївна
Ключові слова: Європейський Союз
Східне партнерство
Україна
демократія
реформи
інтеграція
Дата публікації: 2017
Видавництво: Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Бібліографічний опис: Скрипник О. М. Співпраці України з Європейським Союзом на рівні першої тематичної платформи «Демократія, належне управління та стабільність» / О. М. Скрипник // Уманська старовина: Науковий журнал. – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» 2017. – Вип. 4. – С 34 – 38.
Серія/номер: УДК;327(4)
Короткий огляд (реферат): У даній статті досліджено історію співпраці України із Європейським Союзом в рамках ініціативи Східне партнерство, а саме в межах чотирьох тематичних платформ. Визначено на що спрямована діяльність тематичної платформи «Демократія, належне управління та стабільність» в Україні. Охарактеризовано особливості проведення реформ в Україні в межах даної платформи, які мають на меті наближення України до європейських стандартів. Проаналізовано процес залучення громади до реформ в Україні, а саме створення Форуму громадянського суспільства, який розповсюджує демократичні стандарти на суспільство і владу, виступати у разі потреби критиком або партнером влади у процесі розробки та впровадження глибоких реформ у державі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9172
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Україна та тематичні платформи.pdf330,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.