Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9293
Title: Формування предметної компетентності з адміністрування операційних систем в майбутніх фахівців з інформаційних технологій
Authors: Малежик, Петро Михайлович
Малежик, Михайло Павлович
Ткачук, Галина Володимирівна
Keywords: компетентнісний підхід
фахівці з інформаційних технологій
предметна компетентність
адміністрування операційних систем
комп’ютерні технології
кейс-метод
ситуаційні вправи
Issue Date: 2018
Publisher: Rozsadomb Contact Kft
Citation: Малежик П.М. Формування предметної компетентності з адміністрування операційних систем в майбутніх фахівців з інформаційних технологій / П.М. Малежик, М.П. Малежик, Г.В. Ткачук // Science and Education a New Dimension. Pedagogy and Psychology, VI (71), Issue: 173, Budapest: Rozsadomb Contact Kft, 2018. - С.25-28.
Abstract: У роботі розглядається проблема реалізації компетентнісного підходу у процесі підготовки майбутніх фахівців з інформаційних технологій. Методично обґрунтоване застосування такого підходу в навчанні забезпечує реалізацію дидактичного ланцюжка засвоєння знань, набуття умінь, вироблення навиків формування здатностей самостійної роботи. Проведено обґрунтування та визначення змісту і структури предметної компетентності з адміністрування операційних систем в майбутніх фахівців з комп’ютерних технологій. Використовуючи ситуаційний метод, або кейс-метод було розроблено ряд ситуаційних вправ, що дозволило студентам спираючись на власний досвід формулювати висновки, застосовувати на практиці набуті знання, пропонувати власний чи груповий погляд на проблему.
URI: http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9293
Appears in Collections:Факультет фізики, математики та інформатики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malejik2_Tkachuk.pdf528,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.