Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Галина Володимирівна-
dc.contributor.authorСтеценко, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorСтеценко, Володимир Петрович-
dc.date.accessioned2018-11-18T20:30:18Z-
dc.date.available2018-11-18T20:30:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citation23. Tkachuk H., Stecenko N., Stecenko V. Features of designing distance course for blended learning. Science. Business. Society. 2018. Issue 3. P.91-94.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9296-
dc.description.abstractThe transience and volatility of the modern world are main drivers of the constant changes in the requirements for training of the future specialists. The process of introducing new information technologies into the educational process doesn’t stop and requires modern solutions in methodological training systems. In particular, an integral component of the modern education is the introduction of distance learning courses both in the course of full-time and distance education. As for organization of the distance learning, the distance course becomes not only a source of knowledge, but also serves as a means of communication with the teacher and classmates at a distance. In full-time education, the distance course serves to support the learning process, because of being an effective means of organizing independent work and access to educational materials.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectblended learninguk
dc.subjectdistance courseuk
dc.subjectdistance educationuk
dc.subjectweb applicationsuk
dc.subjectweb programminguk
dc.titleFeatures of designing distance course for blended learninguk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-Tkachuk-paper_eng-Bulgar2.pdf661,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.