Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9398
Назва: Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій : навчальний посібник
Автори: Шевчук, Оксана Миколаївна
Ключові слова: самовиховання, саморегуляція, самопізнання, саморозвиток, самореалізація, здібності, самооцінка, характер, темперамент, емоції.
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій : навчальний посібник // Укладач : О.М. Шевчук. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 115 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу «Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій» спрямований на допомогу студентам, викладачам під час підготовки до лекційних та практичних занять. Він включає описи та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні навчально-дослідні завдання, лекції, питання контролю та самоконтролю до кожної лекції, питання для повторення, термінологічний словник, список рекомендованих джерел, додатки. Для студентів напрямів підготовки (спеціальностей) «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Практична психологія», педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти; викладачів, практичних психологів, соціальних педагогів та соціальних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9398
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.