Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9398
Title: Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій : навчальний посібник
Authors: Шевчук, Оксана Миколаївна
Keywords: самовиховання, саморегуляція, самопізнання, саморозвиток, самореалізація, здібності, самооцінка, характер, темперамент, емоції.
Issue Date: Nov-2018
Publisher: ВПЦ «Візаві»
Citation: Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій : навчальний посібник // Укладач : О.М. Шевчук. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 115 с.
Abstract: Навчальний посібник з курсу «Самовиховання і саморегуляція особистості : курс лекцій» спрямований на допомогу студентам, викладачам під час підготовки до лекційних та практичних занять. Він включає описи та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні навчально-дослідні завдання, лекції, питання контролю та самоконтролю до кожної лекції, питання для повторення, термінологічний словник, список рекомендованих джерел, додатки. Для студентів напрямів підготовки (спеціальностей) «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Практична психологія», педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти; викладачів, практичних психологів, соціальних педагогів та соціальних працівників.
URI: http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9398
Appears in Collections:Факультет соціальної та психологічної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.