Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9525
Назва: Сучасні тенденції розвитку сільськогосподарських підприємств Черкаської області
Автори: Корнієнко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: фінансово-економічна діяльність,
рентабельність операційної діяльності
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Корнієнко Т. О. Сучасні тенденції розвитку сільськогосподарських підприємств Черкаської області / Т. О. Корнієнко // Україна в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку : матер. І Всеукраїнської наук.- практ. конф., (м. Умань 19 квітня 2018 р.) / за ред. д. е. н., проф. О. Г. Чирви. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. С. 141–144.
Серія/номер: УДК;33(477)(06)
Короткий огляд (реферат): В даний час, сільськогосподарські підприємства Черкаської області, потенційно опиняються в зоні дії широкого спектру загроз та небезпек, що обумовлюється застарілою матеріально-технічною і технологічною базою у багатьох господарствах, низьким рівнем страхового забезпечення ризиків 142 виробничої та комерційної діяльності сільськогосподарських підприємств, відсутністю системної державної підтримки окремих суб’єктів господарювання, а також галузі в цілому. Тому аналіз сучасного стану сільськогосподарських підприємств Черкаської області, сприятиме визначенню слабких та сильних сторін діяльності підприємств, що дасть можливість своєчасно вжити заходів для усунення всіх загроз і небезпек.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9525
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збiрник_конференцii_Уман__19.04.18-141-145.pdf643,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.