Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнієнко, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2013-11-05T06:56:23Z-
dc.date.available2013-11-05T06:56:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/952-
dc.description.abstractУ статті розглянуто методику оцінки рівня економічної безпеки сільськогосподарського підприємства. Запропоновано проводити діагностику рівня економічної безпеки суб’єкта господарювання на основі функціональних складових. На основі проведеного аналізу існуючих методів оцінювання економічної безпеки підприємства, зазначено, що всі вони базуються на розрахунку основних показників фінансового стану та економічної ефективності функціонування підприємства, які характеризують забезпеченість підприємства власними коштами, раціональність розміщення власного капіталу, а також ефективність використання власного, обігового та сукупного капіталу, фондовіддачу активів підприємства. Теоретико-методичні основи оцінки ЕБП та її складових можуть бути рекомендовані для практичного застосування на підприємствах. В той же час подібна оцінка є однією з найбільш трудомістких та вимагає найбільшої кількості релевантної інформації, оцінку рівня ЕБП за таким методом рекомендується проводити раз на рік.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 658.5;2-
dc.subjectекономічна безпека підприємства (ЕБП), індикатори, оцінка, складоваuk
dc.titleМЕТОДИКА ОЦІНКИ РІВНЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korn2.pdf460 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.