Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнієнко, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2013-11-05T07:23:43Z-
dc.date.available2013-11-05T07:23:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/956-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день в Україні постійно скорочується виробництво усіх видів продовольчих товарів. До мінімуму зведено виробництво м’яса і м’ясопродуктів, молочних продуктів, цукру випічки хліба, іншого продовольства. Зменшення продовольчих товарів супроводжується зниженням їх якості. Продукція з кожним роком погіршується і навіть стає непридатною для споживання. Особливо низько якісні м’ясні і молочні продукти.uk
dc.subjectАПК, агропідприємстваuk
dc.titleПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АПКuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korn5.pdf156,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.