Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/956
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнієнко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-05T07:23:43Z | - |
dc.date.available | 2013-11-05T07:23:43Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/956 | - |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день в Україні постійно скорочується виробництво усіх видів продовольчих товарів. До мінімуму зведено виробництво м’яса і м’ясопродуктів, молочних продуктів, цукру випічки хліба, іншого продовольства. Зменшення продовольчих товарів супроводжується зниженням їх якості. Продукція з кожним роком погіршується і навіть стає непридатною для споживання. Особливо низько якісні м’ясні і молочні продукти. | uk |
dc.subject | АПК, агропідприємства | uk |
dc.title | ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АПК | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Korn5.pdf | 156,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.