Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9805
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorХаритонова, Валентина Василівна-
dc.date.accessioned2018-12-01T20:22:20Z-
dc.date.available2018-12-01T20:22:20Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.citationДубова Н.В. Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки / Н. В. Дубова, В. В. Харитонова // Проблеми підготовки сучасного вчителя : збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [ред. кол.: Безлюдний О. І. (гол. ред.) та ін.]. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – Вип. 18. – С.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9805-
dc.description.abstractВ статті розглянуто проблему підготовки сучасного фахівця у системі професійної освіти, зокрема, особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій в процесі їх практичної підготовки. Приділено увагу з’ясуванню ролі практичної підготовки у формуванні фахової компетентності, визначення ефективних шляхів її впровадження у процесі професійної освіти майбутніх фахівців харчової галузі. Акцентовано увагу на посилення практичної складової у процесі формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisher– Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – Вип. 18.uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 371.2+371.5;-
dc.subjectпрофесійна компетентність, компетентнісний підхід, професійна освіта, харчові технології, практична підготовка, інженер-педагог харчових технологій, практичні заняттяuk
dc.titleФормування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовкиuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya_profesijnoyi.pdf425,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.