Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9814
Назва: Аспекти варіативності внутрішньої форми фразем, що містять фахові назви (на матеріалі української, англійської та німецької мов)
Автори: Пономарьова, Оксана Андріївна
Ключові слова: фразеологічна одиниця
назви людини за родом занять
варіативність
лексичні, граматичні, фонетичні, орфографічні варіації
паралелізм
Дата публікації: 2017
Видавництво: Міжнародний гуманітарний університет
Бібліографічний опис: Пономарьова О. А. Аспекти варіативності внутрішньої форми фразем, що містять фахові назви (на матеріалі української, англійської та німецької мов) / О. А. Пономарьова // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Філологія: збірник наукових праць. – Одеса, 2017. – Вип. 31. – Том 3. – С. 76–80.
Серія/номер: УДК 811.111'373.237;
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються особливості варіювання українських, англійських та німецьких фразеологічних одиниць з компонентом-назвою людини за родом занять. Проаналізовано лексичні, граматичні (морфологічні і синтаксичні), лексико-граматичні, фонетичні та орфографічні зміни у структурі фразем; звернено увагу на вплив варійованих компонентів на формування внутрішнього образу сталого словосполучення. Визначено фактори, що впливають на розвиток явища варіативності та появу паралелізму у досліджуваних мовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9814
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aspecty_variatyvnosti_vnutrishnoi_formy.pdf455,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.