Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9974
Title: ПІСЛЯДИПЛОМНА ОСВІТА ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: ФАКТОРИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ
Authors: Безлюдний, Олександр Іванович
Комар, Олег Станіславович
Keywords: післядипломна освіта
підвищення кваліфікації
вчитель англійської мови
тенденції
Issue Date: 2018
Citation: Безлюдний О., Комар О. Післядипломна освіта та підвищення кваліфікації вчителів англійської мови у країнах європейського союзу: фактори та тенденції розвитку / О.І. Безлюдний, О.С. Комар // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія «Педагогіка та психологія» : зб. наук. пр. / Ред. кол. : Товканець Г.В. (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2018. – Випуск 1 (7). – С. 219-222.
Abstract: Статтю присвячено аналізу факторів і тенденцій розвитку системи післядипломної освіти та підвищення кваліфікації вчителів англійської мови у країнах Європейського Союзу. Визначено основні підходи до організації та забезпечення післядипломної освіти та підвищення кваліфікації вчителів, проаналізовано різні способи та форми залучення вчителів до підвищення кваліфікації. Виокремлено головні фактори, що впливають на ефективність післядипломної освіти та професійного підвищення кваліфікації вчителів, а також відображено основні тенденції, що відбуваються в системах освіти європейських країн та зумовлюють окремі аспекти післядипломної освіти та підвищення кваліфікації вчителів англійської мови.
URI: http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9974
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stattya_Mukacheve.pdf396,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.