Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Назва: Технологія виробництва продукції громадського харчування
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: Технологія виробництва
продукції громадського харчування
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.docx14,94 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.