Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2019-06-14T17:52:40Z-
dc.date.available2019-06-14T17:52:40Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занятьuk_UA
dc.publisherУмань : ВПЦ «Візаві», – 2018.uk_UA
dc.subjectТехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectпродукції громадського харчуванняuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції громадського харчуванняuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.docx14,94 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.