Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996
Назва: | МОТИВУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Автори: | Побережець, Наталія Борисівна Галузинська, Наталія Миколаївна |
Ключові слова: | мотивація персонал готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 1-чер-2019 |
Видавництво: | Полтава: ЦФЕНД |
Бібліографічний опис: | Побережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24. |
Короткий огляд (реферат): | Персонал підприємств готельно-ресторанного господарства є основою створення якісного готельного продукту, задоволення потреб споживачів, підвищення конкурентоспроможності, досягнення економічних цілей діяльності підприємства. Тому управління персоналом повинно враховувати не тільки економічні чинники функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу, але і розвиток персоналу через мотивацію. Усе це вимагає відповідних змін концептуальних поглядів, пошуку власних шляхів управління персоналом у готельно-ресторанному господарстві України. |
Опис: | Побережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
motyvuvannia_personalu_na_pidpryiemstvah_hotelino_restorannoho_biznesu.pdf | 783,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.