Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11165
Назва: ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ ДОСВІДУ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА
Автори: Галушко, Сергій Миколайович
Боднар, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: Педагогічна проблема
Досвід творчої діяльності
Творчі здібності
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : «Візаві», 2019. – 160 с.
Серія/номер: УДК;[50:37](082)
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається одне з питань – формування в учнів досвіду творчої діяльності. Формування в учнів досвіду творчої діяльності в процесі вивчення хімії шляхом використання різноманітних технологій сприятиме удосконаленню навчального процесу шляхом активізації розумової діяльності учнів, яка забезпечуватиме їхній розвиток і саморозвиток; оволодінню та використанню навичок та методів розв’язування творчих задач.
Опис: У статті розкривається одне з питань – формування в учнів досвіду творчої діяльності. Формування в учнів досвіду творчої діяльності в процесі вивчення хімії шляхом використання різноманітних технологій сприятиме удосконаленню навчального процесу шляхом активізації розумової діяльності учнів, яка забезпечуватиме їхній розвиток і саморозвиток; оволодінню та використанню навичок та методів розв’язування творчих задач.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11165
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Галушко, Боднар (1) (1).pdf178,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.