Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11407
Назва: | ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЛОЯЛЬНОСТІ КЛІЄНТІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА |
Автори: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Ключові слова: | лояльність клієнтів лояльний споживач готель якість готельної послуги |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Поворознюк І. М. Формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинності. Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 30-31 травня 2019 р. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. С.257-260 |
Короткий огляд (реферат): | обґрунтовані групи факторів формування споживчої лояльності готельної послуги які повинні бути враховані власниками/менеджерами готелів для формування програм підвищення лояльності споживачів готельних послуг |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11407 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збiрник_Менеджмент_21_-_жовтен__2019_-_до_друку.pdf | 500,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.