Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
Назва: Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю
Автори: Сусло, Лариса Вікторівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Ключові слова: санітарно-гігієнічна компетентність
інженер-педагог
харчовий профіль
Дата публікації: 1-жов-2019
Видавництво: Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA
Бібліографічний опис: Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
ISSN: 2410-4388
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suslo.pdf279,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.