Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12311
Назва: Тероризм у системі загроз національній безпеці: методичні підходи до економічної оцінки збитків
Автори: Чвертко, Людмила Андріївна
Баланда, Анатолій Людвігович
Ключові слова: прямі економічні втрати
непрямі економічні втрати
економічні загрози
економічні збитки
загрози безпеці
тероризм
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТОВ «Видавничий дім «АртЕк»
Бібліографічний опис: Баланда А. Л., Чвертко Л. А. Тероризм у системі загроз національній безпеці: методичні підходи до економічної оцінки збитків. Освіта і наука у сфері національної безпеки: проблеми та пріоритети розвитку : збірник матеріалів IІI міжнародної науково-практичної конференції / 14 червня 2019 р., м. Острог / Упорядн.: Дорогих С. О., Доронін І. М., Довгань О. Д., Лебединська О. В., Пилипчук В. Г., Радзієвська О. Г., Романов М. С. – НУОА, НДІІП НАПрН України. К.: ТОВ «Видавничий дім «АртЕк», 2019. С. 60-64.
Серія/номер: УДК;330
Короткий огляд (реферат): Розглянуто підходи до визначення економічного ефекту актуалізації загроз тероризму національній безпеці, що розподіляється за двома векторами: прямі економічні втрати (зокрема,компенсаторні виплати за безпосередні збитки від терористичних атак, включаючи загибель людей, пошкодження майна, втрата працездатності тощо); непрямі економічні втрати, які не лише незрівнянно вищі у порівнянні з першими, але й носять довготерміновий характер. Визначено, що напрацьовані на сьогодні макроекономічні оцінки втрат України внаслідок гібридної війни істотно різняться між собою. Для оцінки втрат України найбільш прийнятним з методичної точки зору запропоновано застосування методики оцінки падіння ВВП на душу населення, що стало наслідком комплексної дії різних факторів тероризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12311
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Острог_(3).pdf538,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.