Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12539
Назва: Банківське кредитування: сучасний стан та перспективи розвитку
Інші назви: Bank Lending: Current State and Prospects for Development
Автори: Бержанір, Інна Анатоліївна
Ключові слова: банківський кредит
відсоткова ставка
оборотні засоби
банківське кредитування
позиковий капітал
виробничий процес
Дата публікації: тра-2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бержанір І. А. Банківське кредитування: сучасний стан та перспективи розвитку. Modern economix. 2020. № 20. 26–30.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що необхідність кредиту в умовах ринкової економіки зумовлена закономірностями кругообігу капіталу в процесі розширеного відтворення, а також визначено основні переваги використання позикового капіталу для фінансування оборотних засобів підприємства. Встановлено, що кредит є балансуючим джерелом формування оборотних засобів і забезпечує нормальні умови господарської діяльності. У статті розглянуто та досліджено стан банківського кредитування в сучасних умовах національної економіки України. Проаналізовано зміни у структурі кредитних вкладень. Проведено аналіз основних причин підвищення відсоткових ставок за кредитами.Розглянуто актуальні проблеми, які впливають на розвиток банківського кредитування, а також визначено основні напрями вдосконалення банківського кредитування аграрних підприємств. Встановлено, що для оздоровлення фінансового сектору, підвищення темпів економічного зростання в Україні необхідно створити ефективний механізм удосконалення політики банківського кредитування аграрних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12539
ISSN: 2521-6392
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bank_kredut.pdf446,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.