Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12635
Назва: Дослідження механізму забезпечення економічної безпеки підприємств машинобудування
Автори: Бовкун, Ольга Анатоліївна
Барвінок, Максим Володимирович
Ключові слова: економічна безпека
механізм забезпечення
економічна захищеність
внутрішні загрози
зовнішні загрози
Дата публікації: 2020
Видавництво: ГО «Львівська економічна фундація»
Бібліографічний опис: Бовкун О. А., Барвінок М. В. Дослідження механізму забезпечення економічної безпеки підприємств машинобудування. Науково-практичний журнал «Економічні студії». 2020. № 1. С. 35–39.
Короткий огляд (реферат): Анотація. В статті наведена розробка науково обґрунтованих пропозицій та методичних підходів для дослідження механізму забезпечення економічної безпеки підприємств машинобудування. Якщо проаналізувати соціально-економічний розвиток нашої держави за останні роки, то він характеризувався зменшенням промислового виробництва в більшості регіонів, погіршенням інноваційно-інвестиційного середовища, призупиненням інвестиційних процесів та проектів, нестійкою експортною динамікою, погіршенням ситуації на ринку праці та загальним падінням рівня доходів населення. Проаналізовано діяльність машинобудівних підприємств за обсягами реалізованої продукції та отриманими фінансовими результатами. Аналіз здійснених розрахунків, наведених показує, що значення показника поточної ліквідності є наближеним до мінімально необхідного нормативного значення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12635
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економічні студії 1 (27).pdf4,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.