Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12682
Назва: Роль логістичного менеджменту в діяльності підприємства в умовах глобалізації.
Автори: Гуменюк, Алла Валеріївна
Делікатна, К.В.
Ключові слова: Логістичний менеджмент
Глобалізаційні процеси
Збут
дерегулювання
Дата публікації: бер-2020
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Уманського національного університету садівництва
Бібліографічний опис: Логістичний менеджмент: проблеми, перспективи та геостратегічні вектори розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20 березня, 2020 р., м. Умань. Редкол.: Новак І.М. (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського національного університету садівництва, 2020. С.54-56.
Короткий огляд (реферат): Процеси глобалізації поширюються на всі стадії виробництва товарів, від виробництва до дистрибуції, цей розподіл глобалізаційних процесів супроводжується значним ускладненням у просторово-часовій площині перетворення матеріальних потоків та інформаційних потоків, що ставить нові вимоги до логістики : її раціоналізацію з метою зменшення загального ризику витрат і витрат при забезпеченні високого рівня обслуговування, впровадження сучасних систем постачання. В умовах розширення ринків виробництва і збуту та їх глобалізації особливого значення набуває логістичний менеджмент. Необхідно зазначити те, що логістичний менеджмент  сукупність заходів з управління постачанням, виробництвом і збутом для досягнення цілей і завдань підприємства, головна з яких  максимізація прибутку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12682
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конференції УНУС.pdf877,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.