Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Кравченко, Леся Василівна
Ключові слова: Інтерактивні технології
Підвищення рівня обслуговування
Ресторанний бізнес
Використання інтерактивних технологій
Дата публікації: 9-кві-2020
Видавництво: Інтернет-конференція
Бібліографічний опис: Кравченко Л. В. ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. Тези Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» 9 квітня 2020 року Умань
Короткий огляд (реферат): Тези Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12970
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.