Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4510
Назва: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Автори: Коган, Наталія Юріївна
Ключові слова: економіка
готельно- рестанний бізнес
попит
потенціал
пропозиція
підприємство
Дата публікації: лис-2015
Бібліографічний опис: Коган Н.Ю. НЕОБХІДНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ/ Н.Ю. КОГАН// Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні: [збірник ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ- КОНФЕРЕНЦІЇ] – Умань. – 2015.
Короткий огляд (реферат): В даний час до числа найбільш актуальних проблем відноситься маркетинг на підприємствах різних сфер діяльності в умовах сучасної української економіки. Успішна діяльність готельно-ресторанного господарства визначається якістю вироблених послуг
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4510
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NEOBKhIDNIST UPRAVLINNIa POTENTsIALOM PIDPRYIeMSTV HOTELNO_ RESTORANNOHO BIZNESU.pdf80,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.