Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Назва: Інновації в ресторанному бізнесі
Автори: Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна
Ключові слова: ресторанний бізнес
інновації
інформаційні технології
тепан-шоу
тепан-кухар
науково-технічний прогрес
тепан-інновації
ресторатори
інтерактивне меню
нововведення ресторанного бізнесу
Дата публікації: 2015
Видавництво: «Візаві»
Бібліографічний опис: Осьмьоркіна, Н. М. Інновації в ресторанному бізнесі / Н. М. Осьмьоркіна // Перспективи розвитку індустрії гостинності України Всеукраїнських науково-інт. конф., 2015р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2015.
Серія/номер: УДК 338.46(063)
Короткий огляд (реферат): Висвітлено необхідність впровадження інновацій на підприємствах ресторанного бізнесу. Використання інновацій в ресторанному господарстві дає можливість поліпшити якість обслуговування та підвищити ефективність роботи ресторану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyi v restorannomu biznesi.pdf177,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.