Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5648
Назва: СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ У СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ
Автори: Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: явища
соціалізація
дестабілізаційні процеси
населення
адаптація
соціальна допомога
Дата публікації: 21-сер-2016
Бібліографічний опис: Усі ці неоднозначні та проблемні явища не оминули і українське суспільство в час трансформацій. На думку Т. Семигіної [4], «…проблемами для України кінця ХХ початку ХХІ сторіччя стали: зростання рівня правопорушень, зокрема серед підлітків та молоді; зростання кількості хворих на наркоманію та токсикоманію; порушення захворюваності на венеричні хвороби; стрімке зростання кількості людей, що живуть із ВІЛ/СНІД; поява біженців, шукачів притулку та мігрантів; проблема переселення кримських татар; переселенців із зон, що постраждали внаслідок аварії на чорнобильській АЕС; нуклеаризація та малодітність сімей; порушення природної структури сім’ї, що складалась віками, і створення різних типів, переважно неповних сімей; занепад моногамної сім'ї та ін.
Короткий огляд (реферат): В умовах зміни суспільно-економічної формації в будь-якому суспільстві виникають глибокі соціальні, політичні, економічні, і, як наслідок, етикопсихологічні проблеми. Це призводить до порушення нормальної життєдіяльності більшості членів суспільства, загострення проблематики особистості та соціальних груп, а також неспроможності самостійно вирішувати певні соціалізаційні завдання. Наслідком цього є деформація суспільства, злам цінностей та соціальних норм, розвиток дестабілізаційних процесів в усіх сферах суспільного життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5648
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Кравченко о.О.pdf235,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.