Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5760
Назва: Історія становлення та розвитку періодичних видань України в контексті політики соціального виховання (20-ті – початок 30-х рр. ХХ ст.)
Автори: Карпич, Ірина Олександрівна
Ключові слова: періодичні видання України
преса
періодика
соціальне виховання
виховання
дитячий рух
дитяча організація
піонерська організація
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Карпич І. О. Історія становлення та розвитку періодичних видань України в контексті політики соціального виховання (20-ті – початок 30-х рр. ХХ ст.) / І. О. Карпич // Історико-педагогічний альманах. – 2016. – № 1. – С. 19–24.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено історію становлення та розвитку періодичних видань України в контексті політики соціального виховання у 20 х – на початку 30-х рр. ХХ ст. Відповідно до цільового призначення часописів автором проаналізовано періодичні видання (всесоюзні, всеукраїнські та регіональні) за такими групами: спеціальна піонерська періодика, методичні видання для організаторів дитячого руху, педагогічна преса та молодіжна періодика. Розкрито роль преси для розвитку дитячого руху в досліджуваний період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5760
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KARPYCH_8.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.