Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5901
Назва: РОБОТА СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА З ДІТЬМИ ВУЛИЦІ
Автори: Підвальна, Юлія Василівна
Ключові слова: Діти вулиці
безпритульні діти
бездоглядні діти
позбавлені батьківського піклування
професійна діяльність
соціальний працівник
Дата публікації: 28-вер-2016
Видавництво: Умань : ФОП Жовтий, 2016. – 78–80 с.
Бібліографічний опис: Сучасне українське суспільство характеризується складними соціально-політичними і економічними процесами, які неоднозначно позначаються на житті людей. Одночасно з розшаруванням суспільства зростає кількість людей, які потребують додаткової уваги з боку держави. Прикро, що до такої категорії потрапляють і діти, особливо ті, які виховуються у проблемних, кризових сім’ях. Недостатня підтримка з боку сім’ї, природна потреба у співчутті, співпереживанні, духовному захисті штовхає їх на крайні форми поведінки.
Короткий огляд (реферат): Дітьми вулиці здебільшого стають ті хлопчики та дівчатка, котрі живуть у незаможних чи неблагополучних сім’ях. Окрім того, як стверджують працівники притулку, прокуратури, міліції, доволі часто на вулиці опиняються діти, які народилися і яких виховували в цілком нормальних на перший погляд родинах. Одні втекли з дому, бо їм набридло слухати постійні сварки батьків, інші рідко бачили батька та матір через їх надмірну зайнятість, ще хтось утікає з дому, бо батьки неспроможні задовольнити їхні забаганки: купити модний одяг чи дорогі телефони. Серед людей побутує також думка, що на вулиці опиняються діти, чиї батьки поїхали на заробітки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5901
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОБОТА СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА З ДІТЬМИ ВУЛИЦІ Підвальна Ю. В.pdf223,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.