Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069
Title: English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Other Titles: Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 2. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Authors: Бондар, Галина Олександрівна
Щербань, Ірина Юріївна
Keywords: готельно-ресторанна справа
зовнішньоекономічна діяльність
Issue Date: 2016
Publisher: Умань: АЛМІ
Citation: English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с.
Abstract: English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hot_cat_2.PDF353,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.