Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7661
Назва: Стратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери
Автори: Чирва, Ольга Григорівна
Бовкун, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: конкурентоспроможність
економічний захист
інвестиційні потоки
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Чирва, О. Г. Стратегія підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери / О. Г. Чирва, О. А. Бовкун // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2017. – № 1(2). – С. 96–100.
Серія/номер: УДК;338.1
Короткий огляд (реферат): В статті було розглянуто сутність понять «економічна безпека» та «конкурентоспроможність» з метою виявлення можливих подальших перспектив та стратегій підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери на ринку України. Визначено, що важливим аспектом стратегії системи підвищення економічної безпеки та конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери є її спрямованість на досягнення основних цілей соціально-економічного розвитку, до яких доцільно віднести в першу чергу нарощення ринкової вартості суб’єкту господарювання, забезпечення конкурентоздатності на внутрішніх та міжнародних ринках, перехід на інноваційну модель розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7661
ISSN: 2522-9273
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EH_1'2017.docx.pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.