Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7670
Назва: Розвиток есперанто-руху в Україні (кінець ХІХ - середина 30-х років ХХ століття))
Автори: Клименко, Юлія Анатоліївна
Ключові слова: есперанто, есперанто-рух, міжнародна мова, Людовик Заменгоф
Дата публікації: 2017
Видавництво: "Сочінський М.М."
Бібліографічний опис: Клименко Ю.А. Розвиток есперанто-руху в Україні (кінець ХІх - середина 30-х років ХХ століття) : моногр. / Ю.А. Клименко. - Умань : Видавець "Сочінський М.М.", 2017. - 456 с.")
Серія/номер: УДК 37(09)(477) ББК 74 К 49;
Короткий огляд (реферат): У монографії здійснено цілісне і системне розкриття соціально-педагогічних засад розвитку есперанто-руху в Україні в кінці ХІХ – середині 30-х років ХХ століття у структурі ідеологічних, соціальних і педагогічних детермінант як складових загальносуспільного процесу. До наукового обігу введено маловідомі та раніше невідомі архівні документи, історичні факти, пов’язані з історією есперанто-руху в Україні в кінці ХІХ – середині 30-х років ХХ століття; ідеї, соціально-педагогічні та лінгвістичні концепції досліджуваного явища. Для наукових працівників, викладачів та студентів вищих педагогічних навчальних закладів, дослідників, а також усіх, кого цікавить проблема розвитку дитячого руху як соціально-педагогічного явища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7670
ISBN: 978-966-304-226-8
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rozvitok_esperanto_ruhu_v_ukraini_pdf..pdf395,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.