Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7673
Назва: Соціальна активність вітчизняних есперантистів у першій третині ХХ століття
Автори: Клименко, Юлія Анатоліївна
Ключові слова: есперанто, есперанто-рух, соціальна активність есперантистів, культурницька, освітньо-просвітницька, есперкорівська діяльність.
Дата публікації: 2017
Видавництво: «The scientific heritage» (Budapest, Hungary)
Бібліографічний опис: Клименко Ю. А. Соціальна активність вітчизняних есперантистів у першій третині ХХ століття / Ю. А. Клименко // «The scientific heritage» (Budapest, Hungary), Выпуск №11 (11) от 25.04.2017. – 85 c.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено соціальну активність як основну рису вітчизняного есперанто-руху у першій третині ХХ століття. Автором з’ясовано, що в історії вітчизняного есперанто-руху, незважаючи на офіційну політику уряду щодо ролі і значення досліджуваного феномену для суспільства і, відповідно, інтенсивність його розвитку в різноманітних напрямах, основна риса, що характеризувала його в різні періоди, – соціальна активність у культурницькому, освітньо-просвітницькому, видавничому, есперкорівському та інших напрямах діяльності есперанто-осередків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7673
ISSN: 9215-0365
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
socialna_aktyvnist_vitchyznyanyh_esperantistiv_pdf..pdf286,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.