Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8004
Назва: | МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Автори: | Побережець, Наталія Борисівна Червона, Катерина |
Ключові слова: | Менеджмент якості Туристичні послуги державний контроль |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Побережець, Н. Б. Менеджмент якості як фактор підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств / Н. Б. Побережець, К. О. Червона // Вісник Українсько-туркменського культурно-освітнього центру: міждисциплінарний науковий збірник. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2017. – Вип. 1, Ч.II. – C.170-176 |
Серія/номер: | 37(477+575.4)(06);74(44кр+5тур)я43 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти менеджменту якості, як складної економічної категорії з певними критеріями і показниками. Визначено, що при здійсненні контрольного заходу туристичної діяльності необхідно зважати на адекватність досягнутих в процесі його здійснення результатів наміченим цілям, ступінь наближення результату до мети з одночасним обліком виробничих витрат та ефективності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8004 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment_yakosti_yak_faktor.pdf | 429,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.