Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8013
Назва: НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Автори: Побережець, Наталія Борисівна
Гребенюк, Аліна
Ключові слова: сільський зелений туризм
соціально-економічний розвиток
Дата публікації: 18-тра-2017
Видавництво: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Побережець, Н. Б. Напрямки розвитку сільського зеленого туризму в Україні / Н. Б. Побережець, Гребенюк А. Ю. // Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку : матер. Міжнародної наук.-практ. конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань / за ред. д. е. н., проф. О. Г. Чирви. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 239-242.
Серія/номер: УДК 33+005](06);
Короткий огляд (реферат): Сільський зелений туризм вже не одне десятиліття динамічно розвивається і є одним із найвпливовіших чинників зростання економіки, підвищення конкурентоспроможності країни на світовому ринку, покращення добробуту населення. Це один із видів малого бізнесу, результат діяльності якого швидко набуває популярності як серед місцевого населення, так і 240 закордонних туристів. У сучасному розумінні сільський зелений туризм – це не тільки активна форма відпочинку, але і можливість ознайомитися з побутом сучасних сільських мешканців та народними традиціями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8013
ISBN: 978-966-304-210-7
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Napriamky_rozvytku_silisikoho_zelenoho_turyzmu.pdf437,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.