Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8871
Назва: СОЦІАЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ І СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ОСНОВІ ФОРМИ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ
Автори: Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: соціальна політика
соціальний захист
соціальні послуги
соціальне обслуговування
соціальне забезпечення
Дата публікації: 5-січ-2018
Бібліографічний опис: Кравченко О.О. Соціальне обслуговування і соціальне забезпечення як основі форми надання соціальних послуг: зміст, спрямованість та види / О.О. Кравченко // Проблеми соціальної роботи: філософія, психологія, соціологія. – 2018. – № 1. – С.
Короткий огляд (реферат): У статті схарактеризовано основні форми надання соціальних послуг – соціальне забезпечення та соціальне обслуговування у контексті здійснення соціального захисту з метою забезпечення права потребуючої людини на гідні умови життя. У ході аналізу нормативно-правової бази встановлено, що соціальне обслуговування охоплює собою всі інші види послуг, крім грошових виплат. Соціальне забезпечення спрямоване на матеріальне забезпечення певних категорій громадян у випадку втрати джерела до існування з метою вирівнювання соціального положення цих громадян у порівнянні з іншими членами суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8871
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко О.О..pdf441,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.