Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9175
Назва: МІСЦЕ ДОВІРИ В ЕФЕКТИВНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ
Автори: Пачева, Наталія Олександрівна
Ключові слова: довіра
менеджмент
ефективне управління
організація
економічний розвиток
ефективний менеджмент
Дата публікації: 2018
Видавництво: Аналітик
Бібліографічний опис: Пачева Н.О. Місце довіри в ефективному менеджменті / Н.О.Пачева // Економіка. Фінанси. Право. – 2018. – № 7/2. – С. 37-39.
Серія/номер: УДК 005:331.105;
Короткий огляд (реферат): В статті визначено місце довіри в процесі ефективного управління. Головну увагу зосереджено на дослідженні поняття «довіра» та з’ясовано рівень її впливу на економічний розвиток соціальної мережі (організації). Встановлено, що примноження рівня довіри забезпечує стабільний соціально-економічний розвиток організації через підвищення ефективності управління. Доведено, що оптимальний рівень довіри удосконалює механізм управління і сприяє ефективному розвитку соціальної мережі на основі взаєморозуміння між учасниками мережі та обумовлює мотивацію до звершень, знижує ризики в конкурентній боротьбі. Визначено, що довіра займає вагоме місце в ефективному управлінні та виконає важливу роль в економічному успіху суб’єктів господарювання. Результати роботи можуть бути використані для подальших наукових досліджень і практичних розробок у сфері менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9175
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 Pacheva-converted.pdf255,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.